Race games

De BMW auto's en fietsmotoren zijn over de hele wereld enorm populair en zeer bekend. De Duitse auto- en fietsmotorenproducent staat bekend om het produceren van zeer mooie en functionele auto's. De luxe die de BMW auto en fietsmotor uitstraalt is daarbij ook zeer modern en verkrijgbaar voor een toegankelijke prijs. Reden genoeg om dit schitterende auto merk te verwerken in een spannende race game voor de auto. Dit spel kwam er dan ook, niet geheel toevallig onder de naam BMW race.

BMW Race

Het spel BMW race is een zeer eenvoudige racegame die echter helemaal niet snel verveelt, je raakt niet uitgespeeld bij het spel. Om de race tot een goed einde te brengen is niet eenvoudig, de BMW race game is daarentegen wel zeer eenvoudig te begrijpen. Bij het spel is het simpelweg de bedoeling dat je met de BMW zo snel mogelijk naar de top van de berg toe racet. Draag hierbij wel zorg voor de gesteldheid van de schitterende BMW wagen waarbij je zowel de motor als de kappen van de auto kunt beschadigen. Onderweg is het mogelijk om punten te verdienen zodat je de auto steeds beter, sneller en steviger kunt maken. Let wel op dat je binnen 5 minuten de top bereikt, want meer tijd heb je niet.

Race Games

Naast deze spannende BMW game zijn er nog veel race games op de bekende auto merken gebaseerd, deze spellen zijn allemaal online te spelen. Zo leer je alle auto's kennen en zul je voor jezelf kunnen beslissen welke de ideale auto game is. Het zijn overigens niet alleen race games, die je hier kunt vinden. Kijk bijvoorbeeld in de sectie pimp games om je nieuwe BMW een aantal extra's aan het intrieur of exterieur te geven. Kijk natuurlijk wel uit dat je van je favoriete auto niet zo'n kermis maakt, dat ie niet meer als auto te herkennen is maar meer als een flikkerende bak. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Geintje natuurlijk. Doe wat jij mooi vind. Er is zo veel mogelijk!